Bli medlem

Medlemsavgiften är 100 kronor per år.

Nu erbjuder vi de som söker bidrag ur fonden gratis medlemskap första året. Medlemsavgiften är 100:- om året. Skriv  önskar medlemskap på ansökningsblanketten om du vill bli medlem i vårt förbund. Sedan registreras du i vårt medlemsregister.

Bli medlem i förbundet via Swish

 Du som vill bli medlem i förbundet.

Medlemsavgiften är för närvarande 100:-/år

Allt du behöver för att bli medlem är en mobil och Swish-appen och en koppling till ditt bankkonto. Du swishar medlemsinbetalningen genom att ange vårt Swish-nummer  1230593475 ,belopp100:-  och valfritt meddelande som ditt namn och adress och Ny medlem i swishappen. Godkänn sedan betalningen med din säkerhetskod.

Klart!

Sedan när betalningen kommer in till oss, så kommer vi att registrera Dig i vårat medlemsregister och du är medlem i förbundet.

Som ideell organisation får Sveriges Cancersjukas Riksförbund inga statliga bidrag utan är helt beroende av gåvor.

Att stödja förbundet är en av de finaste investeringar du kan göra. Som medlem i Sveriges Cancersjukas Riksförbund betalar du en årsavgift som går direkt till cancersjuka.


OBS!

Vi tar även emot din ansökan om medlemskap via detta mail. Klicka på länken och maila in dina uppgifter till vårt kansli info@cancersjukasriks.se. Sedan skickar vi ett inbetalningskort med medlemsavgiften 100:-/år till er.
Mvh Sveriges Cancersjukas Riksförbund.

 Sveriges Cancersjukas Riksförbund (SCR)
Barksväg 14 nb, Box 7107, 170 07 Solna
Telefon 08-31 82 05, Telefax 08-32 07 60, E-post info@cancersjukasriks.se

Tipsa någon om denna sidaTipsa en vän